mandag den 27. december 2010

Det var en dejlig jul.

Ja, det har været nogle dejlige juledage - og det på trods af jeg skulle arbejde fra kl. 8 til 15 både 1. og 2. juledag. I går skulle vi have været til julefrokost hos mine forældre, men min mor har lagt sig med influenza, så det blev aflyst. Det vil så sige, at jeg ikke har set mine forældre + min bror i juledagene - og det er aller første gang jeg har prøvet det i hele mit liv. Det er godt nok ikke morsomt! Jeg har savnet dem og deres selskab rigtig meget! ...
Men som sagt, har juledagene været super hyggelige, da vi har haft et par gode dage sammen med L's side af familien, som jo også er dejlige at være sammen med. :0)

Jeg fik den BEDSTE julegave ever! Jeg har gået i lang tid og sunget for en Kitchen Aid køkkenmaskine. Jeg bager meget og jeg har dårlige arme, så det er en rigtig dårlig kombination med æltning af den tunge dej. ... min søde L har forkælet mig helt vildt og har købt denne til mig:

Og så i cremefarve, som ønsket. Jeg afprøvede den allerede 1. juledag, da jeg kom hjem fra job. Og ihhhhhh hvor den snurrer og er super god og bare lækker!! Jeg er så glad, så glad. :0)

Jeg fik scrappet dette LO d. 24. om morgenen. Alle de andre sov, her var helt stille og med varm the i koppen og julesang i radioen, ja så kom dette LO til verden. Billeder fra sidste jul, hvor yngste søn og kusinen kigger efter gaver til dem selv. ... he he. :0) Kan godt huske jeg også gjorde det i min egen barndom ... helt uden at røre - bare kigge. :0). Det blev en lidt skæv fotografering...

Disse hjerter har jeg selv lavet. De hængte på nogle grene ude fra haven, som jeg tog ind i starten af december og har været en del af vores julepynt. Nu er grenene smidt ud og jeg kan så bruge hjerterne til mine LOs - smart. :0)

Og så til mine flittige unger. L må jo ikke løfte tunge ting endnu og må ikke gøre noget der er for voldsomt, som at skovle sne, så ungerne er i fuld gang herhjemme:

Dejligt de er blevet så store at de kan hjælpe til. :0)

Jeg håber i alle har haft nogle dejlige juledage. Nu vil jeg scrappe lidt, inden jeg suser på aftenvagt. Tak for alle jeres besøg og søde kommentarer her igennem julemåneden. :0)

fredag den 24. december 2010

Rigtig glædelig JUL!

Så oprandt dagen. Endelig blev det d. 24.12. - dagen hvor de allerfleste af os gør det samme, næsten på samme tid, i hvert vores julede hjem. Det er så skønt og hyggeligt.

Vi har så allerede afholdt en juleaften - nemlig i går. Hvert år holder vi lille juleaften med svigerfar, hans kæreste (som desværre var på aftenvagt i år) samt L's bror, dennes kone og deres 2 små børn. Vi var her - og det er allerførste gang vi har holdt en jul med juletræ, hele julemiddagen og hvad dertil hører. Det var en hyggelig og dejlig aften, hvor alle var glade og bare slappede af.

Vores første juletræ:

Ungerne hjalp L med at pynte træet og jeg synes det blev så fint - hovedsageligt lilla og sølvfarvet. Nogle få kugler er gamle, nogle jeg har fået af min farmor og farfar for meget lang tid siden.

Et kig på kugler og pynt tæt på med køkkenet i baggrunden. Den halve kugle er en af dem jeg har fået fra farmor og farfar. Den lille fugl (har 4 stk. i alt) fik jeg af min mor.

Og her er mine engle igen. Jeg brugte dem som bordpynt, lige midt på bordet. De står på en løber og under den ligger der en hvid dug. Englene blev kraftigt studeret af min svigerinde (hun fik så selv nogle i julegave fra os - og hun blev rigtig glad, for det var ikke noget hun havde ønsket sig). :0)

Jeg ønsker jer allesammen en rigtig glædelig jul!
Jeg håber i får en dejlig aften sammen med familie og/eller venner og at i nyder det.
Jeg får ikke blogget de næste par dage, da jeg skal arbejde både 1. og 2. juledag - men fra d. 29.12. har jeg nogle fridage lige indtil d. 03.01. næste år. Dejligt!

tirsdag den 21. december 2010

Glædelig 21. december

Oj! Tiden løber stærkt nu! Bare 3 dage til juleaften - og 2 dage til lille juleaften (hvor vi også altid holder en juleaften med L's far samt bror, svigerinde, børn osv.). Så 2 juleaftener i træk - det er da meget hyggeligt! Lille juleaften bliver afholdt hos os i år, det klarer vi nok på trods af L's nyopererede ryg samt jeg skal arbejde. .. Vi får lidt hjælp, så det er dejligt.
L har det forøvrigt godt. Er stadig øm og skal passe på, men han ligger overhovedet ikke ned hele døgnet længere - hvor skønt! :0)

Her sker intet scrapmæssigt (eller jo, det gør der, men det er et album jeg er ved at lave til min mor i julegave - og jeg SKAL nå det!!).

Lidt jule-snapshots her fra hjemmet:

Disse 3 fine engle er lavet af glas. Jeg er vild med dem! Jeg fandt dem i Inspiration for 100 kr. De skal bestemt stå og pynte på julebordet d. 23. dec. - og nej, jeg har endnu ikke fået malet mit grimme fyrtræsmøbel. Håber jeg får det gjort i foråret. ;0)

Hyggen breder sig med varmen fra brændeovnen. Dette billede er netop blevet taget. Juletræstæppet er helt nyt. Vi har aldrig haft juletræ før, så vi manglede alt tilbehøret. Dette tæppe er et L fandt. Jeg synes nu det er ok. Juletræet står i vores udestue. Det bliver hentet ind i morgen og så skal det pyntes. :0) Glæder mig!

Dette billede tog jeg i formiddags. Sådan ser der ud, når man kigger ud af vores hoveddør. Bag træerne er en lille branddam. Vi må se om den fryser helt til, ligesom den gjorde sidste år.

... og så var dette mit sidste bidrag til Veckans Skiss for i år. Vi holder juleferie i Design Teamet, men vender stærkt tilbage i uge 3. :0)
Her lidt fastelavnsbilleder fra i år:

Mine børn og mine brors børn ville gerne klædes ud, og det på trods af de alle er ved at "vokse fra det".

Med alle disse ord vil jeg slutte af for i dag. Jeg håber jeg når at blogge inden juleaften. Jeg satser på det. Rigtig god 21. december til jer alle!

tirsdag den 14. december 2010

14. december - Virkelig lettet!!

Min L er blevet opereret i dag.
Det tog kun 1½ time fra han forlod sin sengestue til han var tilbage hos mig igen.
Det var da ganske hurtigt. Det hele gik planmæssigt og L har det godt, men er noget træt. Han er selv meget lettet og utroligt glad, nu det hele er overstået.
Han skal blive derinde til i morgen - og så er det hjem på sofaen uden at røre en finger de næste 14 dage til 3 uger. Jeg får travlt, men det er jeg helt ligeglad med. Jeg er bare SÅ lettet over det hele er overstået og at det gik godt.
Det var et meget professionelt personale og vi følte os straks i trygge hænder! :0)

Det var bare lige pippet fra mig fra i dag. Nu vil jeg ind og slappe af. Er træt. Vi var oppe kl. 5 i morges.
Jeg kan da lige vise noget julepynt min farmor lavede til mig for mange år siden. Den har fast plads i stuen - og den SKAL hænge akkurat samme sted som de foregående år. :0) Min bror har fået en magen til, og den hænger også fremme i hans hjem. Synes det er hyggeligt at tænke på!
Dette billede er ikke taget i år, men som sagt, så hænder nisserne akkurat samme sted som de plejer. :0)

God resten af tirsdagen til jer alle. Og tak for de mange varme kommentarer omkring L's operation. Det varmer SÅ meget. ((Knus)) til jer.

søndag den 12. december 2010

12. december - brændte mandler

MUMS!! Jeg har lavet brændte mandler for allerførste gang i mit liv. Og det lykkedes fint, de smager HIMMELSK! :0)
Vi skal til juletræs-afhentning og hygge hos min bror, svigerinde og alle ungerne sammen med mine forældre. Det bliver super hyggeligt - og jeg bidrager til hyggen med de hjemmelavede brændte mandler.

Det var virkelig nemt!
2 dl vand.
2 dl sukker.
200 g. usmuttede mandler.
og så var det bare at vende, vende, og vende og vupti var de klar. :0)

Afkøles på et stykke bagepapir og så dufter der ellers bare godt i køkkenet!

Fint pakket ind og klar til at blive taget med til hygge-juleri. Dejligt. :0)

Jeg ønsker jer allesammen en rigtig god 3. søndag i advent.
Vi "venter" nu bare på det bliver tirsdag - har begge lidt rumlen i maven over den forestående operation, men det hele skal nok gå - det er det vi fortæller hinanden. Jeg skal være inde hos ham hele dagen - vil se at han kommer tilbage fra operation inden jeg kører derfra. ...
Rigtig god dag og hyg jer derude. Her er det fint solskinsvejr, men super koldt!! brrrrrr.....

lørdag den 11. december 2010

Glædelig 11. december

Glædelig 11. december til jer alle og et STORT TILLYKKE til svigermor, som har fødselsdag i dag.
Apropos svigermor, ja så var hun jo så uheldig at falde på den glatte is og brække håndleddet. Det var et kompliceret brud, så hun er nu ny-opereret. Stakkel altså!
Så hun er sygemeldt. Og min L skal så opereres på tirsdag - jeg har helt ondt i maven ved tanken, men han er selv helt opsat på det og glæder sig bare til han bliver frisk igen. Jeg har heldigvis fået fri tirsdag og onsdag - så jeg kan være der for ham og køre ham frem og tilbage. Vi håber alt det bedste!! xxx

Denne uges skitse på Veckans skiss er cool, synes jeg. Her er mit bidrag:

Billederne er fra i sommers, da min mor fyldte 60 år. Vi var ude at sejle en aftentur med en super god middag på Sagafjord (fra Roskilde Havn). Super hyggeligt og dejligt!

Vi kom godt i gang med julegaveindkøb sidste weekend, da vi jo regnede med, at L blev kaldt ind til operation før jul. Jeg er glad for vi gjorde det. Vi mangler stadig at købe nogle, men det er overskueligt og det skal jeg nok få klaret.
Vi stabler dem op i vores entre - synes det er hyggeligt at komme ind af døren og se de mange julepapir lyse op! :0)

Lidt genskin fra blitzen - desværre, men pyt med det. En skål med julekugler og en lille nissepige og så ser det straks julet ud! :0)

Vi har også jul i køkkenvinduet - igen er der brugt kugler:

Et fint glas, som jeg fik fra en tidl. arbejdsplads, guldkugler og røde kugler samt blondebånd. Fint og hyggeligt. Og her med et glimt ud i vores nye udestue, som jo ikke er færdig pga. L fik alle de rygproblemer. Men vi når det jo nok på et tidspunkt.

Jeg ønsker jer allesammen en dejlig lørdag og en god weekend!
I morgen står den på juletræs-afhentnings-tamtam med min side af familien. Det bliver skønt!

mandag den 6. december 2010

Glædelig 6. december

Allerede d. 6. Hvor tiden dog flyver afsted. Alligevel føler jeg, at jeg er godt med mht. julen og alle de mange gøremål. Fik købt en masse gaver lørdag og søndag + vi har fået bagt noget julebag og lavet konfekt.

I går var drengene med i køkkenet (storebror vil bare ikke rigtigt fotograferes...)

Lillebror derimod elsker at blive fotograferet. he he. Vi bagte nogle småkager, som er rigtig nemme at lave figurer af. De smager udmærket, men er ikke helt vildt gode efter min mening. Men så fik vi prøvet dem. Jeg bager altid jødekager, så det skal jeg lave så snart jeg får tid igen.

Et lille udsnit at de pyntede kager. Vi fyldte 5 kagedåser med dem! Ungerne synes de smager helt vidunderligt, så det er jo godt. :0)

Ellers skal jeg på aftenvagt i dag - det er jo mandag.
L er hjemme i dag pga. ryggen. Han arbejder hjemmefra så vidt muligt, og er kun på job 1-2 dage pr. uge. Han klarer den, men det er jo bare ikke så morsomt med ondt hele tiden.
Rigtig god 6. december til jer allesammen.

søndag den 5. december 2010

5. december med et jule-LO + TSC is back!!

Ovre hos Scrappehuset kører der en hyggelig julekonkurrence hele december måned. I kan læse mere om den ved at klikke på linket ude i højre side af min blog.
D. 1. december er der lagt en skøn skitse, som jeg har scrappet efter. Jeg fik dermed brugt nogle julebilleder fra sidste år. :0)

Her er resultatet:

Baggrundsarket købte jeg hos Scrap is Fun (ophørsudsalget). Det kommer fra Inkido og hedder "Marthea Chocolate Brownie". Der er brugt et par pyntenåle, "guld"blomster på 3D puder, restejuleark, thickers med glimmer samt en juleklokke, som jeg købte for længe siden. Den er lavet af filt.

Bare et detaljebillede, hvor man kan se, at både julekuglen og "guld"blomsten er sat på 3D puder. I følge skitsen var der white space, der hvor jeg har placeret kuglen, men jeg kunne ikke li LOet var så bart lige der, så derfor kuglen. :0)

Og så er den glædelige nyhed, her i scrappe/blogge-land, at TSC is back. Ja, det gode og hyggelige forum genopstår og det glæder jeg mig meget til! Godt gået Marianne og Ragna, det bliver hyggeligt at komme tilbage. :0)

I går fik vi klaret en del julegaveindkøb, dejligt at få taget hul på det. Og i går fik jeg bagt lidt julebag - der skal bages mere i dag. Det er såååå hyggeligt og skønt at stå der og bage, høre julemusik og drikke jule-the. :0)

Jeg ønsker jer alle en rigtig god 2. søndag i advent!

fredag den 3. december 2010

Så blev det 3. december.

I år har jeg ikke meldt mig til at blogge hver eneste dag i december. Dette har jeg ellers gjort de sidste par år, men i år er jo lidt anderledes mht. det herhjemme, så jeg blogger når jeg har tid til det.

Jeg kan ikke rigtigt vise noget scrapmæssigt i dag, da det jeg har lavet er mit DT-arbejde hos Veckans Skiss og et enkelt konkurrence LO til en anden blog.

Men lidt julet skal her da være, så jeg vil vise et bloglys med lidt scrap-pynt.

Et bloglys fra Rema til ingen penge, rødt og hvidt ternet bånd, 2 pyntenåle samt nodepapir.

Enkelt og fint - og ikke mindst julet. :0)

Ang. L's ryg og diskusprolapsen, så var han til forundersøgelse i går på et privathospital, specialiseret i rygopereationer/rygproblemer. Derinde fik han at vide, at han bare kunne gøre som han plejer - og at han VIRKELIG skulle overveje om en operation var det værd.... øhhhhhh, hvad???
Det er jo svært når den ene læge siger det ene og den anden siger det andet. Nu skal der gå endnu en uge, før vi hører fra dette privathospital, da lægen der lige skal se MR-skanningsbillederne. L er altså noget medtaget - han kan da ikke bare lige gøre som han plejer. Han er blevet noget begrænset fysisk. Det er jo vildt frustrerende for ham ... og for mig.

Rigtig god 3. december til jer allesammen! Jeg vil tage lidt på blogrundfart nu - der bliver jo skrevet en masse på bloggene i disse dage. :0)

onsdag den 1. december 2010

Glædelig 1. december - lidt langt indlæg...

Denne Veckans skiss er rigtig god, synes jeg. For længe siden lavede jeg mit bidrag til den skitse, og jeg valgte at scrappe et billede af min søde mor, taget på Sankt Hans aften i år.

Papiret jeg har brugt bag billedet, er forsiden og bagsiden af samme ark. (Lilybee design). Den lille røde chipboard svamp har jeg modtaget fra Tovetyll i Norge. Ellers er der brugt malertape, rødt tape med hvide hjerter på, brads fra My Minds Eye, et par hjertenåle samt punchede sommerfugle. :0)

Den søde svamp tæt på og så har jeg prøvet at folde et lille stykke mønsterark og clipset det sammen. Det kunne godt have været gjort lidt pænere, synes jeg, men det er første gang jeg prøver det.

"100% unik" stempelaftryk, som jeg har modtaget i sidste års julegavekalender jeg deltog i.

Jeg fik scrappet et enkelt LO i går på min fridag. Jeg så den nye skitse ovre hos Creative Scrappers, og den skitse er perfekt til mange billeder! 9 stk!! Og så printede jeg ellers billeder ud fra skiferien i marts måned.

Det var sjovt at lave dette LO. Det bageste mønsterark, er nærmest fotopapiragtigt. Det er meget længe siden jeg købte det. Det hedder "Blue Frost" fra Murdock Country Creations.
Det øvre mønsterark er et Pink Paislee ark . Ellers er der brugt blonde, små blomster, filt-snefnug og malertape samt Jillibean soup bogstaver til titlen.
Jeg er blevet enig med mig selv om at bruge denne skitse flere gange til et album til mine forældre med billeder fra min mor's 60 års fest i sommers samt min far's reception på jobbet, da han gik på efterløn - også i sommers. :0)

Årets kalenderlys ser sådan her ud. Det var hyggeligt at lave dekorationen. Jeg tog hjem til mine forældre efter job i søndags og fik kreeret lidt. Min mor har såååå mange ting til dekorationer, et rent slaraffenland! Dejligt.

Lyset købte jeg da vi var på Bornholm i oktober måned .... til bare en 20'er. Det lå i en kasse oppe på første sal, i en lækker blomster/brugskunstbutik ,med en masse nedsatte varer. Herligt med et godt køb! :0)

Billedet her er fra i går morges. Smukke, lange istapper på vores nye udestue, flot blå himmel og sol. Nu har det hele ændret sig, da det sner igen og er gråt. ØV.

Her er mine stuevinduer - også med de smukkeste istapper hængende ned - og med masser af sne i baghaven. :0)

Og så er det mig selv der er blevet sløj. Jeg er hjemme i dag, da jeg har ondt i hele kroppen, har feber og føler mig så tung. Øv. Håber det snart er ovre igen - jeg hader at være syg.
Nu vil jeg trisse ind under tæppet og måske se lidt film.

Hvis i har læst med så langt, så rigtig god 1. december til jer alle!