søndag den 25. juli 2010

Scrappe, scrappe (skissedilla og Creative Scrappers)

Jeg har fået scrappet i dag - hele 2 LOs. Hvor er det skønt!!
Sidder her og afholder min sidste feriedag i denne omgang, så det har været dejligt at bruge dagen på det jeg så gerne vil. :0)

Dette blev lavet til Skissedilla #70. Fed skitse, som er lavet af den dygtige Carrin.
Sommerfuglearket er fra en hel blok jeg har med ark fra My Minds Eye "Bella Bella".
De to andre mønsterark - er faktisk det samme ark, jeg har bare brugt begge sider. Der er også fra My Minds Eye "Quite Contrary".Flagranken har jeg selv lavet og brugt dew drops imellem flagene. Pins og tag fra min månedspakke.
Billederne af mine søde drenge er taget på vores aller første sommerferie dag, hvor vi kørte til den smukke Haraldsted Sø.

Martha Stewart sommerfuglepunchen har været i brug igen! Til stor fornøjelse!! :0) Her kan man også se jeg har sprayet med gul glimmermist.

Mine flag tæt på. Blomsten ved jeg ikke hvor jeg har fra. Tror det er noget gammel K & Co. Klisterbogstaverne er Jenni Bowlin.

**************************************************

Dette LO er lavet til Creative Scrappers skitse #113.
Igen har jeg brugt min gule glimmermist, og ellers har jeg holdt farverne i gule/rødlige nuancer samt sort og hvid.

Synes det var sjovt at bruge disse chipboards, jeg har fået for længe siden, da LOet jo handler om et af vores morgen-ritualer (i weekenderne). Under kirsebærrene kan man lige ane, at jeg har brugt to stykker bånd oven på hinanden.

En kageserviet, som også fik med glimmermisten. Datoskilt. Stor brad fra Pink Paislee "Bella Brads".

I går var vi til Grøn Koncert i Næstved og det var fedt! Gode koncerter, godt vejr og hyggelige mennesker vi var sammen med. Vi var der hele dagen og jeg fik taget en del billeder. Det var en dejlig afslutning på vores sommerferie.

Jeg håber i alle nyder søndagen! :0)

søndag den 18. juli 2010

Skissedilla #69

Jeg har fået scrappet i dag. Dejligt! I det hele taget har det været en dejlig dag, som begyndte med at L og jeg cyklede til bageren kl. 08.45 i morges. Der er ca. 2 km derop, så det er meget passende. Vejret er jo rigtig fint.
Ellers har jeg bagt (boller med soltørret tomat og boller med ost i) og jeg har fået bund i det meste af vores ferietøj, som skulle vaskes.
I morgen går den til sommerhus og hygge med min side af familien. Skønt!

Her er LOet jeg har lavet til Skissedilla's skitse #69:

Billedet viser yngste søn klædt ud som vampyr i maj måned. Han ser noget bleg og kold ud! Brrrr...
Elsker de farver jeg fik mikset sammen - det var i det hele taget en cool skitse at arbejde med.

Baggrundsarket er fra Pink Paislee "Bayberry cottage collection". Det orange ark er fra samme producent. Det prikkede ark er fra BG . Blomst fra en af mine månedspakker (jeg har brugt den udelukkende pga. farven), filtstjerne fra Making Memories. Den sorte bort er købt i Panduro.
Halvperler fra Prima.

Det var alt for i dag.
Vi ses om nogle dage - måske først om en uge - vi får se.

Fortsat god sommer til jer allesammen!

lørdag den 17. juli 2010

Tilbage fra Jylland...

... i går aftes - nærmere betegnet boede vi på Råbjerg Mile Campingplads, hvor vi havde lejet en lille hytte for en uge. Vi hyggede os en masse bare os 4 - og pludselig var vi 6 - og derefter 11 mennesker samlet! Mine forældre kom og overraskede os, hvor var det skønt! De trak deres campingvogn med derop - efterfølgende kom min søde bror og hans familie og overnattede et par nætter. Hyggeligt og skønt og en super dejlig overraskelse.

Kandestederne.
En imponerende strand med gamle bunkers fra krigens tid samt en masse biler, som gerne må køre på det flade sand.

Et kig ud til Grenen. Vi alle var derude (jeg var dog ikke helt ude på spidsen, da man blev godt våd).










Kan af en eller anden årsag ikke skrive tekst under hvert billede, så her en hurtig forklaring.
Billede nr. 3: Ungerne i en bunker på Grenen. De synes det både var uhyggeligt og spændende på samme tid.
Billede nr. 4: Den tilsandede Kirke.
Billede nr. 5: Råbjerg Mile. Imponerende!!
Billede nr. 6: Nordsø Oceanariet. Elsker bare de klumpfisk!!
Billede nr. 7: Den Gamle By i Aarhus.
Det var lige lidt fra ferien - jeg tog over 300 billeder, så der er lidt at vælge imellem til nye LOs.


Jeg har fået lavet to LOs i dag - det ene kan jeg ikke vise (til en konkurrence), men det andet kommer her:

Billederne er fra foråret 2008 og viser ungerne (og L som kigger på) der kaster sten i vandet. Jeg elsker billeder taget ved stranden! De har altid så flotte farver. Dette LO er selvkomponeret, ingen skitser eller lignende - bare en gang fri scrap. Det var super hyggeligt at få lavet lidt igen.

Nu vil jeg se om der ikke er en god film - har lige lyst til det. Jeg har bagt fibermuffins i dag, så det skal indtages sammen med jordbær og lækker melon. Uhhmmm.
God weekend til jer allesammen og tak for jeres søde kommentarer.

fredag den 9. juli 2010

Fart på (langt indlæg)

Ja, her er der fart på. Sikke travlt vi har haft de sidste 14 dage til 3 uger.
Min store runde fødselsdag gik SUPER GODT! Hold da helt op jeg blev fejret med manér.... lige til kl. 06.30 søndag morgen. Der var lækker mad fra Osted Kro, der var kolde fadøl, god rød- og hvidvin, masser af forsk. drinks og høj, høj, høj musik - ude på vores nye store terrasse. Ihhh - det var altså bare alletiders. Der blev sunget for mig, der blev danset og jeg fik så mange lækre gaver! En helt igennem perfekt 40 års fødseldag, som jeg altid vil tænke på med glæde.

Lidt billeder:

Hjemmelavede bordkort - 46 stk.
Bordene holdte jeg i pastelfarver. Både hvad angår blomster, servietter, lys og så de her bordort.

Gaven fra min skønne mand. Et NYT kamera!! Lækkert!!!
Blev såååå glad - og han har ordentligt revet sig, for jeg fik for nogle uger siden besked på at følge med ham til Fields på Amager, hvor han sagde: Nu finder du en flot kjole til festen og en sommer jakke.... som sagt så gjort .. så jeg er ordentligt blevet forkælet af ham. Dejligt. :0)

Lækre glas fra mine dejlige forældre. Havde ønsket mig disse lækre Holmegaard glas og fik hele 12 stk. Farverne er såååå fine (aqua og lavendel).
De gav mig også den fineste dug fra Lene Bjerre - syrenfarvet. Glæder mig til at dække et flot bord med det hele.

Et helt utroligt lækkert Royal Copenhagen fad (Elements) fra min søde bror og hans familie.
Et stort ønske fra min side gik i opfyldelse, da jeg pakkede dette smukke fad op!
De kom også med en skøn buket blomster.

Et menuophold fra min dejlige svigermor og hendes mand samt denne lækre cardigan - elsker farven. Fik også en tunika og en t-shirt. Ihhh - glæder mig til at skulle på weekendophold med L og bare være os to.

Den røde "perle" fik jeg af yngste søn, til mit troldekugle-armbånd. Ihhh altså, han havde selv fundet på hvad jeg skulle have og har selv betalt for gaven. Han er da for sød. :0)
Ældste søn havde ordentligt haft gang i træarbejdet i sløjdtimerne, for han havde lavet en rigtig flot oplukker til mig - i samme træ, som i kan se bordpladen herover samt han havde lavet en servietholder til mig, formet som et æble. Såååå sødt. Det fik jeg desværre ikke lige fotograferet.

Velkomstdrinks til min fest.
L er i gang med "champagne-tårnet". Det gik fint! Her bliver der hældt Asti op til den store guldmedalje. Vi prøvede dette til vores bryllup i 2001 - og tænkte, at vi ville gentage succesen.
Flot ser det ud!

Derudover har vi deltaget på Roskilde Festival igen i går. Fuld knald på alle dage med fantastisk vejr, dejlige mennesker omkring sig og masser af god musik! Nøj - det var en super oplevelse igen, igen!
Blandt de bedste bands, i følge min mening, var
Dizzy Miss Lizzy - feeeeed koncert!
Muse - feeeeeeed koncert!
Prince - feeeeeed koncert!
Prodigy - feeeeed koncert!

Vi hørte en masse andet musik også, men de 4 bands, jeg har nævnt, gjorde det bare SÅÅÅ godt.
Ihh hvor kan jeg leve længe på de oplevelser vi havde derude!

Vi er i gang med første uge af vores ferie (har 3 uger i alt). Drager snart mod Nordjylland - bare L, jeg og ungerne. Det bliver dejligt. Vi glæder os rigtigt meget!

Har overhovedet ikke været kreativ - har ikke haft tid. Og der går lang tid før jeg får tid til at sætte mig igen. Men jeg drager på blogrundfart om lidt og kigger på alt det i andre har fået lavet.

Rigtig god sommer til jer alle!!