tirsdag den 22. juni 2010

Lidt af hvert ...

Har scrappet to layouts, som har taget mig vældig lang tid at lave. Tiden er ikke så meget til scrap lige nu.Fik dog lavet et LO om mine nye røde sko! Elsker de sko - og har planlagt at jeg skal have dem på på lørdag til min store fest!

LOet er oprindeligt lavet til en udfordring der hed: Scrap dine yndlingssko, men jeg blev jo ikke færdig før deadline. Er dog blevet ret glad for dette LO - synes farverne er så fine og arkene er lækre. Ark, bånd, bogstaverne "RED" er modtaget i min månedspakke og er fra My Mind's Eye "So Sophie" serien.

Et close-up af lidt pynt. Elsker jo min Martha Stewart sommerfuglepunch - og bruger den ganske ofte!! Små pins sat i det fine bånd. XOXO-taggen er fra noget af bordpynten fra en fest vi var til for nyligt! :0)

******************************
Næste LO viser yngste søn med sin fine rabarberhat. Vi har de fineste rabarber i haven med kæmpestore blade, og han synes han ville lave lidt sjov. Herlige billeder!
Jeg har scrappet efter skitse # 108 ovre hos Creative Scrappers.

Igen har jeg brugt ark fra My Minds Eye "So Sophie" serien. Lækre sager! Thickers er også fra månedspakken, de hedder "salutations". Den lille "pansy-tag" er fra forrige månedspakke.
Blomsterne har jeg punchet (også et Martha Stewart stempel).


Her kan i se strukturerne i de fine bogstaver!

**************************

Pyha hvor tiden dog suser afsted lige nu! Vi har så travlt. Er netop nu ved at forberede til min store fødselsdag på lørdag (40, frisk og frejdig!!). Glæder mig helt vildt! Vi bliver tæt ved 50 mennesker og skal feste, hygge, grine, spise, danse og bare nyde det HELE lørdagen!!
Vi er ved at have styr på det meste! :0)
Vi er ved at bygge udestue/orangeri på vores sydvendte terrasse. Har fået lavet taget - så vi kan sidde der til festen - bliver det lidt regnvejr, ja så kan vi dække siderne til.

Her er "værket" sådan lige påbegyndt. Billedet er taget for en uge siden, men der er sket meget siden da. Træværket er blevet malet hvidt og vi har en masse borde og stole stående derude netop nu - så der er plads til alle gæsterne. Stolperne er sat midlertidigt på - det er nemlig meningen vi skal have glaspartier/skydedøre på. Fliserne bliver hevet op, der skal laves helt nyt gulv - men dette bliver først efter sommerferien. Men glæder mig meget allerede! :0)

Har i smagt Daimmuffins?? De smager sååååå godt! Og så er de nemme at lave. Vi alle 4 er blevet vilde med dem her i huset. - jeg er ved at bage forsk. muffins, for at se hvad jeg vil servere til kaffebordet på lørdag.

Daimmuffins forrest og et lækkert foccaciabrød bagest med frisk rosmarin. Foccaciabrødet er super godt til grilmaden. :0)

Og så lige til sidst - min smukke bonderose/silkepæon eller hvad den hedder. Nogle siger det ene og andre siger det andet, men ikke desto mindre, så er de SMUKKE!!!

De er desværre allerede ved at tabe hovederne. (dette billede blev taget d. 14.06.10).
Er den ikke bare smuk?

Jeg ønsker jer alle nogle dejlige varme dage - forhåbentligt. Vejrudsigten tegner da meget godt.
Og det har bare at holde - både til på lørdag og til weekenden efter, hvor vi er på Roskilde Festival! Jubiiieeeeeeeeeeeeee!

fredag den 11. juni 2010

Creative Scrappers #106 og #107 samt Veckans Skiss

Så har jeg fået scrappet lidt. Jeg har fået lavet to layouts efter to skitser ovre hos Creative Scrappers. Det er altså en FED side med rigtig gode skitser!

Skitse #106/sketch #106:

En noget anderledes skitse med "bølgen" under billedet. Synes det var sjovt at prøve den. Billedet viser ældste søns fødselsdags kage, da han fyldte 12 sidste år.

Et nærbillede af noget af pynten. Billetten med "a day to celebrate" passer jo godt til temaet. En fin blomst, som er købt i Panduro og et par dew drops.

Næste LO er lavet efter skitse #107/next is a layout for sketch #107:

Det var en super cool skitse, synes jeg, hvor jeg fik brugt noget resteark til strimlerne nederst. Sorte sommerfugle er punchet med min elskede MS sommerfuglepunch.

Sommerfuglene fik en dew drop hver i midten. De runde tekstbokse kan jeg ikke huske hvor er fra. Det grønne blondebånd har jeg modtaget i en månedspakke fra The Nook. På hver stykke mønsterark under billedet er der brugt sort stempelpude til at sværte med.

Har også fået lavet et LO til Veckans Skiss (se min sidebar for link dertil). En svensk skitseblog, som jeg rigtig godt kan li at besøge.

Fik brugt et julebillede fra 2008. Måske det er det mørke vejr, der pludselig gjorde, at jeg fik lyst til at scrappe om jul!? he he. :0)

Vi har travlt her i huset. Er ved at forberede min store (runde!!) fødselsdag, som holdes om 14 dage, vi er ved at bygge udestue ... (ja vi bygger igen, igen .. he he) og vi arbejder for vildt begge to lige p.t. Glæææææææææææder mig så meget til ferie snart! Men mellem fødselsdag og sommerferie, skal vi lige deltage i Roskilde Festival, lige som vi plejer! :0)

Jeg vil scrappe lidt nu. L er ikke hjemme og drengene har kammerater på besøg - og jeg skal ingenting i dag. Dejligt!
God weekend til jer alle og tak for besøgende og de søde kommentarer.