fredag den 26. marts 2010

Nyt Paris-LO samt et .... KORT!!

Jeps ... som overskriften siger, nyt LO om Paris samt et ... KORT!
Jeg har lavet et kort ... nu står verden da ikke længere! Jeg er bestemt ikke noget kort-menneske, men alligevel lavede jeg et kort til min niece, om fyldte 10 år forleden dag.

Tøsefarver, en stor fin, grøn, forårsagtig blomst og en punchet sommerfugl.

... dette billede skulle have været vendt ... men altså, foruden blomster brugte jeg et par nåle samt dewdrops. Fie blev rigtig glad for dette kort - og det er jo dejligt :0)

Dette LO er lavet en en skitsekonkurrence på det norske forum. Jeg var tæt på sejr denne gang. Kom på en anden plads, kun 3 stemmer fra LOet som vandt. :0)
Blomsterranken er klippet ud fra et mønsterark, dew drops, Tim Holtz filmstrip (som er rigtig lækker, synes jeg!!) og igen har jeg brugt min MS sommerfuglepunch.

Sommerfuglene tæt på med dewdrops i midten. Skyerne er hjemmegjorte. Hjertearket er fra Pink Paislee og det samme er journalingboksen, med Eiffeltårnet på.

Så prøvede jeg at bruge glimmermist ovenpå en sommerfugl og så fjernede jeg sommerfuglen igen. Og vupti, så havde jeg gule sommerfugle, som jeg tegnede op med en sort pen. Tror jeg må øve mig lidt mere i den teknik, men jeg synes det giver en god effekt.

Endelig FRIweekend!! Dejligt. Vi har ikke de store planer, andet end besøg af veninden i morgen samt noget grillning. :0)
God weekend til jer alle.

tirsdag den 16. marts 2010

3 festaber

Jeg fik lavet dette LO inden vi rejste til Østrig. Jeg lavede det til en scrapliftudfordring på det norske forum. Det var herligt at få brugt lidt rester til alle de små firkanter. ... og så fik jeg også taget min nye Martha Stewart sommerfugl-punch i brug! Den er såååå god! - har lyst til at købe nogle flere! :0)

Baggrundsarket er meget mørkeblåt (et gammelt ark, jeg har haft liggende i lang, lang tid). Det er tykt, lidt præget i det - føles lidt som tapet faktisk. :0) Det var i hvert fald dejligt at få brugt et gammelt ark.
Det lyseblå ark er Bazzill Swiss Dots. Skønt med de prikker!!
Den lille robot er fra Maya Road (købt på Scrap'n'Dream messen).
Billedet viser undertegnede samt veninden og hendes kæreste på Roskilde Festival 2007 ... i MEGA regnvejr!! Har sløret billederne, da vi måske lige er gået over stadiet, hvor vi ikke er ædru længere .. he he.
Båndet med skyer og sol på er fra Tovetyll og det samme er regnskyen, som jeg har skrevet teksten i. De små dråber har jeg selv tegnet og limet på. Og så fik den med lidt gul glimmermist.

Rigtig god solskinstirsdag til jer alle.

søndag den 14. marts 2010

Österreich ist Wunderschön

Hallo! Netop hjemvendt fra det smukke Sölden i Østrig. Vi kom hjem i går eftermiddags og hvor var det bare DEJLIGT at se ungerne igen!! Har savnet dem vildt meget!

Vores skitur til Østrig gik så godt. Det var sjovt, hyggeligt, herligt, oplevelsesrigt, koldt og med fuld fart på vores dage. Vi bestemte os faktisk til at blive dernede om fredagen, så der var endnu en dag på ski. Det var meningen vi skulle køre hjem tidligt fredag morgen - men som sagt, blev vi nogle ekstra timer og kørte derfra omkring kl. 16. :0) - vi tog en overnatning i Kasselbakkerne (på Gasthaus), fik dejlig Zigeunerschnitzel og 4 grosse bier som afslutning på en dejlig ferie! I går kørte vi så hele dagen og landede her kl. ca. 17.

Vejret dernede var helt fantastisk de fleste dage. En dag med gråvejr, sne, dårligt sigte, men ellers var det så fint!

På toppen af verden!! Sådan føltes det næsten! Se skyerne, hvordan de ligger under os - eller på højde med os. Dette er oppe i 3,2 km højde. Så smukt!!

Udsigtspost!
Her var jeg oppe og skyde løs med kameraet. Se himlen!! Denne dag havde vi minus 10 grader og vindstille. Skøøøønt! Første dag vi var heroppe var der minus 19 grader - det var altså halvkoldt!! Men stadig dejligt!

Undertegnede på after-skiing.
Jägermeister-bussen kom forbi "vores bar" og ud vrimlede det med folk med orange huer, orange tøj, orange hår samt denne søde elg. De satte godt nok gang i festen og vi dansede rundt i en lang slange - derefter var der uddeling af de famøse Jägermeisterhuer. Herligt altså!! :0)

I morgen begynder hverdagen igen. Det er også ok. Kan vidst lige klare 2½ uges arbejde til der er lidt påskefri! he he.
Jeg tager senere på lidt blogrundfart. Netop nu kalder vaskemaskinen og støvsugeren!
God søndag til jer alle!

onsdag den 3. marts 2010

Huset

Det LO jeg vil vise i dag hedder "Huset", og det viser det hus (en helt nybygget spejderhytte), hvor vi afholder familie-kom-sammen-weekend med L's side af familien. Jeg havde kun dette ene billede af huset, men ville så gerne scrappe det.
Der er plads til MANGE mennesker og det ligger skønt ud til vandet. Vi skal til endnu en kom-sammen i løbet af foråret, så det glæder jeg mig til, og så er der mulighed for at få taget lidt bedre billeder af Huset. :0)

LOet er lavet til en skitsekonkurrence på det norske forum jeg elsker at komme på. Jeg var så heldig at komme på en 2. plads. :0)
Kraft til baggrundsark, BG mønsterark. Mine elskede dew drops. Blandede blomster og så har jeg jo skåret billedet over, så det ligner et vindue man kigger ud af.

Den store brune blomst samt bladranken er chipboard pynt (blog candy fra AnnCicilie). De to mindre brune blomster er købt i Panduro. Clips med filtblomst fra MM. Båndet stammer fra en af mine månedspakker.

Bambien er en rubon. Er den ikke bare kær?

Nu varer det ikke længe før manden og jeg rejser til Sölden, Østrig. Glææææææææææder mig meget. Vi skal være sammen med min bror og svigerinde i 5 dejlige dage. Det skal nok blive lige så sjovt som altid.

Rigtig god onsdag til jer allesammen - her i det flotte solskinsvejr. Her er det 5 VARME grader - dejligt! Blå himmel og fuld sol!! Aaaahhhh - det ligner da lidt noget forår! :0)