fredag den 26. februar 2010

Skissedillaskisse #48

Jeg har forsøgt mig på en skitse ovre fra Skissedilla. En meget enkel skitse, som jeg synes mit billede af triumfbuen passer godt til.

De dominerende farver blev sort og rød. Jeg er altså blevet super glad for at jeg købte dew drops, da jeg var på Scrap'n'Dream - de er meget anvendelige! :0)
Bogstaverne jeg har brugt til ordet "Triumfbuen" er fra Crate paper - nogle jeg var så heldig at vinde på Scrap'n'Dream.

Jeg lavede et lag af blomster (3 stk.). Den røde er en alm. chipboard, som jeg sprayede med rød glimmermist. Jeg synes tekst-ark passer så godt til billeder af gamle/historiske bygninger.

Et par tags, som fik med stempelpuden i kanterne. Swirlen købte jeg på Scrap'n'Dream - den er oprindeligt større, men jeg klippede af den, så den passede med mit layout.
Igen røde dew drops i midten af de gule blomster.

Rigtig god fredag til jer allesammen! Jeg vender snart tilbage. :0)

tirsdag den 23. februar 2010

Jeg havde lige lyst til lidt jul....

... så det blev til et jule-LO!
Måske det er pga. at det bare bliver ved med at sne, at jeg synes julebillederne skulle frem.... jeg ved det ikke, men jeg fik i hvert fald lyst til at scrappe billeder af lidt af den julepynt vi havde fremme i 2009.
Udgangspunktet for mit LO var en skitse, men pludseligt gik mit LO sin helt egen vej - og det ligner overhovedet ikke skitsen mere. he he. :0) Sådan kan det gå!

Arkene jeg har brugt, er jule-kittet fra The Nook og det er Making Memories"Misteltoe".
Bånd, journalingark, snefnug (filt), runde cirkler, juletræer er også fra det kit.
I det ene hjørne har jeg klistret et lille stykke på fra en kageserviet.
Jeg har brugt dew drops her og der og Thickers til titlen.

Disse 3 nåle er købt hos Love2Scrap (Making Memories).
Jeg synes simpelthen de er så søde!

Et lækkert lille plastik-juletræ. Elsker dem bare - fik nogle stykker med kittet. MUMS!!!

Filt-snefnug med brads inden i. Disse brads er købt i Panduro. Det lille juletræ har jeg pyntet med røde dew drops.

Det var alt for i dag.
Tak for jeres besøg og søde kommentarer! :0)

onsdag den 17. februar 2010

Segway

Dette LO fik jeg lavet i løbet af mandag og tirsdag. Jeg så endnu et LO i min nye bog/magasin "Quick and Easy scrapbooking", som jeg bare måtte scraplifte.
Billederne viser L og ungerne, som kørte på segway's i Danfoss Universe sidste sommer - og havde der ikke været så lang en kø for at prøve disse to-hjulede maskiner, ja så havde de prøvet endnu en tur. :0)

De gule og grønne mønsterark er fra Basic Grey "Origins". De andre strimler af papir er fra restebunken.
Så har jeg brugt dew drops - et af mine nye scrapdimse-vidundere.
Journalingnotes er også Basic Grey og de grønne blomster fandt jeg i gemmerne, det er "Mini Me" fra Prima.
Billederne har fået tal på, så fik jeg brugt lidt af alle de tal jeg har.
Clipsen med grøn filtblomst er fra Making Memories.

Billedet af LOet ser desværre lidt skæv ud her... øv.
God dag til jer alle.

mandag den 15. februar 2010

Hyggelig Scrap'n'Dream messe

I lørdags var jeg også til Scrap'n'Dream messe, lige som så mange andre. Det var en hyggelig dag og det er altid sjovt at tale med og hilse på alle de andre søde scrappere, som man mest "kender" fra nettet.
Jeg var så heldig at blive indfanget af Gitte/Madamtridse, da jeg stod der mutters alene i køen for at komme ind, så jeg fik plads sammen med hende og mange andre - bl.a. Heidi og Helle samt Pialine. Lachris og Maribi sad længere nede af bordet.
Tak for en super hyggelig dag - specielt til Gitte, Heidi, Helle, Lachris og Maribi. Hyggeligt at scrappe, spise, snakke og grine sammen med jer. :0)

Her er det jeg fik lavet:

Denne havde oprindeligt noget mere tekst på - nogle linier fra en sang, som jeg deltog i en konkurrence med. Jeg har efterfølgende pillet sangteksten af, da jeg ikke var helt tilfreds. I stedet fik jeg sat titlen på og nu synes jeg LOet blev meget bedre.
De små dew drops købte jeg flere af på messen. De er bare suuuuuper skønne at bruge!

Og et enkelt LO af drengenes yngste kusine, Bella. Opsætningen er et scraplift fra bogen/magasinet "Quick and Easy" fra Scrapbook Trends - købt på messen. Jeg fandt ud af, at jeg godt kan li at scrappe i de lyserøde/røde farver! Det må jeg gøre noget mere.

Thickers til titlen, som jeg herhjemme har givet en lag glossy accents. Og igen har jeg brugt lidt dew drops. Cirklerne er fra Elle's Studio (noget af min blogcandy fra Tovetyll).

Hjertet her har jeg selv "sat i ramme". Jeg var så heldig at vinde en Slice Tag Maker hos Scrap is Fun. Man putter sit papir i maskinen, trykker sammen og VUPTI har man en tag! Sjovt. Der fulgte både hjerter, firkanter og cirkler med sættet. Jeg skal lige øve mig lidt mere i at bruge den! :0)

Den ser sådan her ud:Billedet lånt fra Scrap is Fun.

Jeg fik også købt ind - en masse dejligt papir, en masse pynt osv. Det må jeg vise jer næste gang jeg blogger, da jeg endnu ikke har taget billeder af det hele.
Aftenvagten kalder her kl. 15 - i morgen er det også aftenvagt - og så har jeg ellers FRI (afspadsering) onsdag, torsdag og fredag - det er DEJLIGT at tænke på! :0)
God dag til jer alle.

fredag den 12. februar 2010

Der var engang...

Tilbage i år 1747 blev et hus bygget i Gråsten by. I mere end 150 år har dette hvide hus fungeret som byens spisested. I sommerferien sidste år, var vi på besøg i Den Gamle Kro, hvor vi spiste en dejlig frokost i gammeldags og nostalgiske omgivelser! Super hyggeligt og rart.

Og her er et LO af denne gamle kro:

Jeg synes det passer så fint med det rødternede ark - sådan ligesom en hyggelig dug i rød/hvide tern. Det blå/hvide ark synes jeg også er sådan køkkenagtigt, som man så det engang. Arkene er fra Graphic45 og er fra Domestic Goddess serien. De blå blomster er fra Tovetyll (fra en blogcandy), den røde blomst er købt i Panduro, blå brads fra Creative Imaginations. Ellers er der brugt en blomsterranke fra BG og billetter.
Jeg har også billeder liggende som er taget inden for på kroen - de vil blive scrappet en anden dag.

Jeg synes at "once upon a time" journalingkortet passer så fint til den gamle historiske kro. :0)

Så er det i morgen der er Scrap'n'Dream. Jeg glæder mig. Er netop ved at planlægge og pakke det som jeg skal have med. Jeg skal så lige klare en aftenvagt i aften - og så lige sove - og så skal der scrappes i morgen fra kl. 9 til 21. Skøøøøøønt!

God weekend til jer alle.

søndag den 7. februar 2010

Fjollet, sød og charmerende

Overskriften beskriver vidst min yngste søn rigtigt godt.
Jeg er blevet færdig med 2 LOs med ham på - det ene er de rene fjollebilleder - sådan ser vi ham ofte her i huset. Det er aldrig kedeligt når han er i nærheden :0) På det andet LO står han bare og ser sååååå fin, sød og charmerende ud!

Dette er lavet til en udfordring, hvor der skulle bruges klistermærker:

Billeder fra sommer 2008.

Alt med hjerter på er klistermærker: Lidt fra LoveElsie og lidt Sassafras. Målebåndet er også klistermærke (modtaget i min scrap-julekalender).
Jeg synes det var sjovt at "tvinge" den røde farve ind i layoutet, da der overhovedet ikke er noget rødt på billederne. Jeg er i hvert fald glad for resultatet.

Sassafras hjerte, som jeg har givet øjne (købt i hobbybutik) samt jeg har tegnet en mund. Den blå pynt med de røde "bær" er af filt og perler.

Pailletter!! Jeg har fået en helt A-HA oplevelse ved at bruge pailletter. Jeg har klipset dem fast, ved ikke helt hvordan jeg får dem til at sidde fast ellers - kunne måske sy dem på også.

Næste LO er så dette her:

Billede fra sommer 2009.

Nuancerne er næsten som på det øverste. Synes det er så godt med rødt på drenge-LOs.
Opsætningen er meget simpel - men det tog mig en krig at lave dette LO, for det ville bare ikke som jeg ville. Nu er jeg endelig tilfreds. Det er sjovt hvordan noget helt simpelt kan tage så lang tid at lave.

Igen har jeg klipset nogle pailletter fast. Den blå blomst er chipboard (modtaget i en blog candy fra Ann Cicilie). Og den gule knap med en trykt sommerfugl på er fra Chatterbox.

Det var alt for nu!
Rigtig god søndag til jer allesammen! Og tak for jeres besøg og søde kommentarer! Det gør det så hyggeligt at blogge. :0)

tirsdag den 2. februar 2010

Wow - en kæmpe blogcandy! ..samt lidt kreativt.

Så kan jeg vise 2 layouts mere.
Denne er lavet til Scrapsisters månedsudfordring (januar), hvor der skulle scrapliftes et layout, som Henriette havde lavet. Her er mit bidrag:

Billederne viser det kæmpe store Niederwald Monument i Rüdesheim, Tyskland. Jeg er vild med disse billeder, men har haft svært ved at scrappe dem. Men med Henriettes LO kom det bare til mig og jeg er oven ud tilfreds med resultatet. :0) Arkene er Cosmo Cricket.

Et detaljebillede af bling-swirl og blomsterranken.

Næste LO lavede jeg til Årets Designer opgave for uge 4 på Scrapbookexpress. Denne gang skulle der bruges søm/syninger på LOet. Man måtte godt snyde og tegne sig til det, så det gjorde jeg, da jeg er så dårlig til at sy! ;0)

Billederne viser Louvre i Paris (fra maj 09) og jeg har så godt som lavet et scraplift af en svensk scrapper, som kalder sig Fialia fra SWE scrapbook. Baggrundsarket er Lily bee. Det gule ark er Cosmo Cricket og så ellers resteark. Mine snydesyninger er i form af korssting på de gule kanter.

Og se så lige her, hvad der kom med posten til mig i går:

Jeg har været sååååå heldig af vinde en kæmpe stor og flot blogcandy ovre hos den søde og dygtige Tovetyll!
Tusind, tusind, tusind tak søde Tove ... der er så mange fine ting! Jeg er helt overvældet!!
((Stor klem til dig)).

Stof, babuska-klistermærker, konvolut, små ark, Hello Kitty skum-slik!!!

Thickers "umbrella accents", October Afternoon rubons, Jenni Bowlin alfabet, sommerfugl/blomster clearstamp, rød akrylmaling Dabber, en pakke med fine Primablomster.

Lækre mønsterark med flotte for- og bagsider fra American Crafts, Cosmo Cricket, October Afternoon, Sassafras Lass, og så tror jeg de to nederste i øverste venstre hjørne er Bampop.

En masse lækker dims!
Billetter, journalingkort, blomster, clips, små spillekort, chipboard pynt, filt giraf, søde små skildpadde brads, en fin lille pakke med journaling/pynte cirkler fra Elle's Studio og bolche stokke.

En masse fine bånd, taperulle med prikker, pink stempelpude og de pink roser er af plastik ... rigtig fine! :0)

Jeg føler mig bare SÅ heldig!!
Tak igen Tove!!

Og så venter vi bare på snestormen, som er varslet for i dag. Jeg skal møde kl. 15 og gruer allerede for, at det bliver et møgvejr. Har allieret mig med min far, som kører rundt i en 4-hjuls trækker- han henter mig og kører mig ind til jobbet og Lasse henter mig så i aften og kører mig hjem igen. Puuuha - har mest af alt lyst til at ringe og sige jeg ikke kommer, men det kan jeg jo bare ikke rigtigt gøre....
Pas på jer selv derude i sneen!