lørdag den 30. januar 2010

Lidt jul og lidt sommer

Sikke en dejlig lørdag! Solen skinner så fint, himlen er blå og der ligger bare meget sne! Vi fik en ordentligt dyne i går og nu er der bare så smukt. Ungerne har været aktive - de har fjernet sne i hele vores indkørsel - godt gået!! De fik også en 50'er hver, så de var glade. :0)

Har scrappet et par LOs:
Jule-LOet her er lavet til en scrapliftudfordring hos Scrapbookexpress. Jeg valgte at printe 3 helt ens billeder ud af årets juletræ hos mine forældre og så gik jeg ellers i gang.

Julepapiret er fra Pink Paislee. Blonden har jeg modtaget af Madamtridse (en-kæde-af-glæde-gave). Tekstcirklen er stemplet (clear stamp), rensdyr og engel fra Rema og små udklippede cirkler fra et mønsterark.

Næste LO er så fra sommerferien sidste år (Kollund i Sønderjylland). Billedet viser min nevø og jeg, vi sidder ved poolen på campingpladsen og bare nyder den varme sol. Ærgerligt med hegnet bag os, men sådan blev det. LOet er en scraplift af en norsk scrapper, som kalder sig Annemamma, da jeg har været med i en runde af "scraplift hinanden" på det norske forum jeg er medlem af. Det var SJOVT!!

Arket Lily bee "three little birds". Det lilla mønsteark er Webster's Pages.
Ellers brugte jeg blonde, Manilla tag, en gammel side fra en engelsk bog, Primablomster, transperant ur fra EK Success, thickers til titlen og så ellers en omgang lilla glimmermist.
Er blevet ret glad for glimmermist - men har kun den ene farve - tror jeg må ud og investere i andre farver SNART! :0)


Bare lige et lille detaljebillede.

Jeg/vi nyder bare lørdagen. L er endelig hjemme igen fra herre-skitur til Østrig. Alt er vel, ingen er kommet til skade :0)
God weekend til jer allesammen.

mandag den 25. januar 2010

Champs Èlysèes

Gad godt at komme til Paris igen med min kære L. Det var sådan en skøn tur vi havde i maj måned sidste år. Her har jeg fået scrappet billedet af Champs Èlysèes. L gik ud midt på vejen for at få dette pletskud at Triumfbuen bagest i billedet. Vejen er jo mega-befærdet - og vi ved vidst godt allesammen hvordan franskmænd kører bil!! he he. ... L kom helskindet ind på fortovet igen - meeeen jeg synes nu han var noget modig. ;0)

Baggrundsarket er fra noget som hedder "Around the Block", som jeg købte på udsalg engang. Synes det passer godt til mit tema.
Jeg fik brugt lidt restepapir på denne LO. Div. knapper en enkelt pin og lidt dims.
Titelbogstaverne er Pink Paislee.

Jeg er så græs-enke lige p.t. - L er på herreskitur i Østrig. De tog derned i går og kommer hjem fredag eftermiddag. Jeg glæder mig allerede til at se ham igen :0)
Jeg har heldigvis alm. dagvagt hele ugen - så er det lidt nemmere det hele.

God dag/ny uge til jer alle.

torsdag den 21. januar 2010

Slå smut

Sommer og sol, skov og strand ... det er hvad dette LO emmer af.
Billederne er fra sommerferien 09 og viser yngstemand samt hans fætter, som slår smut med sten i vandet i Sønderjylland - faktisk på grænsen mellem DK og Tyskland. :0)

LOet er lavet til en skitsekonkurrence på Scrapbookexpress. Jeg vandt ikke, men blev da stemt på ;0) - jeg er bare glad, når jeg får scrappet lidt flere billeder fra stakken og lige p.t. er det udfordringer og konkurrencer, der får mig i gang med at scrappe.
Arkene jeg har brugt er en blanding af Cosmo Cricket og Pink Paislee. Journalingtag'en har jeg købt hos Kreative Fornemmelser. De røde blomster er også derfra.
Bogstaverne til titlen er Pink Paislee og jeg synes det er en super skøn font. Den beigefarvede blomst er Prima.

Ikke meget fra mig i dag.
Er hjemme igen fra job, men jeg har det altså noget bedre. Dejligt!
I morgen er planlagt fridag og så har jeg weekendvagt.
... og søndag .... "SNØFT" da rejser L samt venner på den årlige herre-skitur til Østrig. Heeeeelt til fredag! Puh - synes godt nok det er længe! Glæder mig altid til han kommer hjem igen. :0)

God torsdag til jer alle.

tirsdag den 19. januar 2010

Lidt nyt fra mig

Jeg har faktisk scrappet en del de sidste par dage, men flere af siderne kan jeg ikke vise endnu, da det er til udfordringer/konkurrencer.

Men lidt kan jeg da vise:
Dette LO er lavet til ÅD 2010(Årets Designer) ovre hos Scrapbookexpress. En ny opgave bliver lagt ud hver uge. Dette kører over hele året, og man må gerne springe over 2 x på en måned, så "byrden" er ikke så overvældende.
Nå men denne uge er opgaven Distressing. Her har jeg bearbejdet kanter med min edge scraper samt jeg har brugt stempelpude til at farve nogle af kanterne med.
Billederne er af ældstemand fra sommerferien 2009.

Her på detaljebilledet kommer farverne lidt bedre frem. Synes det blev en fin lille samling af dims jeg fik lavet her. :0) Jeg har for øvrigt brugt en skitse fra PageMaps. De blå fugle modtog jeg i min julescrappe-kalender.

Det er også blevet til endnu et nytårs-LO. Har sløret alle ansigter, undtaget mit eget.
Baggrundsarket synes jeg er så fint, det er fra My Mind's Eye. Billederne indeholder så mange farver, så jeg synes at mønsterarket og et par "blomster-arrangementer" var nok til at pynte.
Et meget enkelt LO.

Så har jeg gjort et indkøb hos Iben i Multiscrap. Købte kun lidt men godt, da jeg d. 13. febr. skal til Scrap'n'dream og der får jeg med garanti brugt "lidt" penge på scrap!!
Jeg elsker de små bogstaver! Har snart mange farver af dem.

I går aftes kom jeg sløj hjem fra job. ØV altså! Men glad blev jeg, da denne buket stod og ventede på mig. Min dejlige skønne mand har købt 30 flotte roser til mig. Nu står de og lyser op i min stue - jeg glædes hver gang jeg går forbi dem!
Er hjemme i dag - føler mig sløj og uoplagt, begyndende ondt i halsen og varm på panden. Det er et rigtigt dårligt tidspunkt - min søde mand har nemlig fødselsdag i morgen- og der kommer gæster...
Jeg må ind under dynen. God dag til jer alle.

fredag den 15. januar 2010

Pang på farverne!

Jeg har netop scrappet et LO. Ville så gerne lave noget med pang-farver her i dette grå-vejr.
Jeg har brugt et billede af yngstemand og jeg fra nytårsaften (sommerhus ved Gilleleje).
Jeg har taget udgangspunkt i billedet som hænger bag os med de orange og pink farver.

Baggrundsarket fik jeg i månedspakken fra denne måned: The Nook. Det er Pink Paislee.
Orange scrappers net, forsk. Sassafras pynt, blomsterne fik en guldhjerte-brad inden i.
Note paper fra Jenni Bowlin. Bogstaver til titlen er fra Prima.
Jeg har i øvrigt brugt en skitse, som jeg fandt ovre hos Scrapbookexpress.

Dette detaljebillede blev desværre en lille smule sløret.
Brad'en, som sidder i hjørnet af fotografiet, er fra Pink Paislee. I den ene blomst, er der et pink plastikhjerte - det er et jeg har modtaget fra Tovetyll i Norge :0)

Og så er der denne her, som står i min have netop nu:

Da jeg kom hjem fra job i tirsdags, havde ungerne + en af deres kammerater lavet en STOR snemand. Den er faktisk lige så høj som mig (1,70). De har da været kreative med grankogle-hår samt øjne, en gren-mund samt gren-næse. Herligt, herligt!! :0)

Rigtig god fredag til jer alle. Jeg skal på aftenvagt - og kl. 21 i aften er der dømt: FRI-WEEKEND! Hvor dejligt. Vi skal bare hygge og lave ingenting. :0)

torsdag den 7. januar 2010

Yes!! 3 nye LOs

Det kører bare mht. scrapping. Hvor skønt. Havde aftenvagt mandag og tirsdag - og på sådan nogle dage får jeg gerne scrappet lidt inden jeg kører.
OG så har jeg afspadsering i dag og i morgen ... så nu bliver der produceret noget. Hvor herligt! Har savnet bare at sidde her og gøre det der er sjovt.

Første LO er bare et jeg har scrappet af fri fantasi. Havde disse billeder af Emil liggende fra okt. 06 og synes at det var nu de skulle bruges til noget.

Baggrundsarket er valgt pga. sensommeren/efteråret på billederne. Det er fra Pink Paislee.
Æbler + æble-tekstboks: Er fra den søde og herlige Tovetyll.
Træet er et chipboard træ fra Maya Road, som jeg har givet en omgang med stempelpuder.
Jeg har også brugt en gammel engelsk bogside.
Røde bogstaver fik jeg fra Ann Cicilie (da vandt hendes blog candy!).

Og så lige en detalje. Elsker det træ - og det hele bliver piftet lidt op af de røde æbler.

Et LO om min dejlige mand. Jeg fandt dette billede, da jeg så alle vores billeder igennem - og jeg MÅTTE bare igang med at scrappe det.
LOet er lavet til en udfordring ovre hos Scrapbookexpress: Lav et LO hvor noget er genbrugt.
Mit genbrug er det blå stykke pap bag billedet- det er fra en pakke med Primablomster.
Ellers er baggrundsarket fra BG "Wisteria". Arket med skrift på er MM.
Lille blå fugl modtog jeg i min julescrappekalender.
De blå blomster er købt i Panduro og inden i brugte jeg nogle gamle blomsterbrads fra MM.
Clips fra Cloud9 Design. Og skumbogstaver fra en bøtte købt i boghandlen.

Dette LO er netop gjort færdigt. Det er også lavet til en konkurrence på Scrapbookexpress:
Lav et LO hvor du bruger flydende lim/glimmer.
Herligt at få brugt noget Sassafras - som er en type ark der er rigtigt svære for mig at bruge.
Baggrundsark: My Mind's Eye "Ohh La La".
De 3 sandfarvede blomster er fra MM. Den lilla blomst er hæklet (dog ikke af mig!!), de store brads er af stof. Igen har jeg brugt små bogstaver som jeg vandt ovre hos Ann Cicilie.
Titelbogstaverne er Grungeboard fra Tim Holz, som jeg gav en omgang "guld" glimmerlim.
Ellers er der sprayet med lilla Glimmermist på baggrundsarket.

Bare lige et detaljebillede af det skønne dims.

Det var alt for nu. Rigtig god torsdag til jer alle! ... Nu vil jeg scrappe videre. :0)

mandag den 4. januar 2010

Min top 10 for 2009

Så fik jeg plukket 10 af mine egne favorit-LOs ud af alle dem jeg fik scrappet i 2009.
Som andre også skriver på deres blogs, så har det været svært at vælge ud - for de allerfleste LOs betyder noget for mig og det er jo mest pga. historien bag billederne. :0)

Her kommer de i helt vilkårlig rækkefølge:

Dette er så et A4 layout. Jeg fik lavet nogle få stykker sidste år i dette format. Jeg var begyndt at scrappe sommerferiebilleder fra 2006 i A4 og synes at det skulle fortsætte albummet ud.
Her er jeg vild med farverne - den meget blå synes jeg står flot til det brune. LOet er lavet i forb. med en distressing udfordring ovre hos Scrapbookexpress.

Denne her synes jeg blev rigtig sjov. Til blomster"ranken" brugte jeg et bånd og hjemmelavede blomster. "Græsset" er også bånd. Igen en udfordring fra Scrapbookexpress.

Her er jeg vild med farverne og opsætningen. Jeg har brugt en skitse fra Inspired Blueprints.
Dette er endnu en udfordring fra Scrapbookexpress: Brug talebobler. Det var sjovt at lave. Og så fik jeg brugt nogle resteark ... dejligt.

Jeg har meget Sassafras liggende, og af en eller anden årsag er det bare svært for mig at bruge de ark. Her synes jeg det lykkedes meget godt. Et enkelt LO, men alligevel er der "gang i den" pga. de mange farver. Og så er jeg bare vild med den prikkede baggrund.

Forår i Nyhavn. Dejlige billeder fra foråret 2009. Jeg brugte en skitse (konkurrence ovre hos Scrapbookexpress) og synes at LOet blev godt i farverne og opsætningen. Jeg kan bare godt li helheden i dette LO.

Dette LO voldte mig mange problemer at lave. Det er lavet via mit DT arbejde for "just my sketches" og skitsen var så svær, synes jeg. Jeg blev dog helt tilfreds med det færdige resultat på trods af, at dette er en stil jeg ikke rigtigt har lavet før. Billederne betyder meget for mig, da de viser mine forældre og min bror.

Udfordringen fra Scrapbookeexpress lød: Brug mindst 3 cirkler.
Denne var sjov at lave - fuld fart på med mange herlige pynteting. Og så er jeg glad for jeg fik brugt et MEGET gammelt ark (baggrunsarket) fra Sandy Lion, som jeg troede jeg aldrig ville få brugt. :0)

Et LO med mig selv på - dem får jeg ikke lavet så mange af. he he.
Billederne er taget i Paris, maj 2009. Jeg synes jeg fik lavet en rigtig god opsætning - og så brugte jeg glimmermist for første gang.
LOet er lavet til en OLW udfordring, hvor ordet "beauty" skulle indgå. Jeg bøjede det lidt og brugte "a BEAUTIFUL day" i stedet for. OLW kommer ikke med flere udfordringer, men der ligger mange flotte LOs derinde lige til at suge inspiration fra.

Billedet er fra sommerferien og viser lille nevø F.
Jeg synes selv det blev rigtig godt med den mørke baggrund sammen med de mere sarte sommerlige papirer.

Dette er et af de sidste LOs jeg fik lavet i 2009. Det er lavet til Scrapfestival hos Srapsisters, som kørte i november måned. Udfordringen til denne var: Brug en titel fra titelsamlingen, som ligger hos Srapsisters. "Duften af jul" var jo meget passende til billeder fra julebagningen 2008.
Jeg synes bare LOet blev super hyggeligt og med et skønt baggrundsark.

****************************
Det var så min top 10.
Flere har sat sig scrappemål for det nye år. Det gør jeg ikke. Jeg får scrappet det jeg når - men en ting vil jeg dog godt have gjort i 2010, og det er at tage et billede af ungerne hver måned igennem året, som jeg har set Netti gøre! Det er en SUPER god ide.
Og så vil jeg prøve at tælle mine LOs i løbet af året, så jeg kan set hvor meget (eller hvor lidt) jeg når igennem et år. :0)

Rigtig god uge 1 til jer alle.
For de fleste begynder hvedagen i dag - inkl. mig selv. .. og hvor blev den ferie lige af!?? he he.

lørdag den 2. januar 2010

Happy New Year!!

Rigtigt godt nytår til jer allesammen!!

Vi kom hjem for et par timer siden, har ikke været hjemme siden d. 30.12., da min bror har fødselsdag den dag - og så blev vi og overnattede. Derfra tog vi i sommerhus ved Gilleleje sammen med en masse andre gode venner + børn og blev der lige til i dag. Det har været ALLETIDERS. Sjov og ballade, fest og farver og i går dejlig afslapning efter en omgang oprydning, hvor vi også fik gået en LANG tur i det kolde vejr (6 km). Luften gjorde rigtigt godt.
I dag efter morgenmaden, igen oprydning og så ellers hjemad. Det er nu dejligt at være hjemme igen - inden hverdagen igen sætter ind.

Velkomstdrinks til nytårsfesten var de skønne Mojitos:

Uhhmmmmmm! De smager SÅ GODT. :0)

Har taget mange billeder fra nytårsfesten - og de er altså sjove at kigge igennem. Kl. midnat tog jeg kameraet med udenfor, for at få nogle billeder af fyrværkeriet. Det er lidt vanskeligt at fotografere det, men synes der kom et par gode billeder ud af det.

Det her synes jeg er lidt sejt, da man samtidig med raketten kan se de bare grene på træet.

Er glad for det kun er lørdag i dag. Kan godt mærke man ikke er 20 år mere. Føler mig lidt sløv i betrækket. he he.
Næste gang jeg blogger, viser jeg min top 10 frem, som flere andre her i blogland allerede har gjort.

God weekend og godt nytår! Og tusind tak for mange herlige og hyggelige kommentarer.