tirsdag den 27. oktober 2009

Mini julealbum

Som jeg har blogget om tidligere, så købte jeg Marie/Marolle's mini julealbum via shoppen hos Scrapsisters.
Nu er det sat sammen og jeg har fået sat alle tallene på siderne fra 1 til 24. ... så albummet er klart til 1. december og jeg glæder mig til at proppe det med billeder og tekst. :0)

Forsiden: Her har jeg malet baggrunden grøn og klippet en nisse ud fra et mønsterark jeg havde. Guldglimmer thickers til titlen, et stykke bånd (mit eget) 0g en stjerne (fra kittet).

Forsiden lidt tættere på.

Siderne til d. 1. og 2. december. Der er både forside og bagside til hver dato, så der er en del plads at skrive på.

Det har været rigtigt fedt at bruge mange af thickers tallene. Jeg har SÅÅÅ mange af dem.

Dejligt uens sider - det elsker jeg. Og nodearket er så skønt! Det lille stykke røde blonde var også med i kittet.

Igen uens sider og uens tal. Me like!!
Selveste d. 24. med blonde (mit eget) og mønsterarket er også mit eget. Denne sidste side lavede jeg noget længere end de andre - da der sikkert kommer til at stå en del mere end på de forrige sider.
Albummet er super fleksibelt og der kan tilføjes endnu flere sider. Jeg overvejer om jeg skal lade albummet kører helt til og med d. 31.12.

Rigtig god tirsdag til jer alle! .. jeg vil surfe lidt rundt inden jeg kører på aftenvagt.

... forresten!! De fine græskarhoveder i min header har ungerne skåret. Herligt :0)

søndag den 25. oktober 2009

Et sommer LO

Yep, jeg har fået lavet et sommer LO. Jeg har længe haft dette layout liggende på mit bord - kunne ikke rigtigt finde ud af hvad der var godt. I dag kiggede jeg på det igen - og besluttede at begynde helt forfra. Jeg fandt en skitse fra Pagemaps-bogen og brugte skitsen fra s. 42. Og endelig blev LOet færdigt.

Det ansigt, som ikke er sløret, er selvfølgelig mit eget :0)
Vi spiste en dejlig frokost på en tysk restaurant, vi tilfældigvis kom forbi, da vi havde vores noget lange gå-tur til Flensbourg i Tyskland fra campingpladsen i Kollund. Dejligt at sidde der og spise med udsigt til en lille havn og en skøn bugt.
Baggrundsarket er October Afternoon "Vacationer Motel"

Denne blomst modtog jeg i månedspakken fra the Nook i denne måned. Billedet er desværre lidt sløret, men den er lavet af stof og har en fin "metal" midte.

Denne lille blomst er fra Maya Road og er lavet af velour med bling i midten. Så sød! Papirservietten har jeg købt i en hobbybutik. Så er der lidt blondebånd og lyserødt velourbånd. Den sorte kant er af pap - også fra min månedspakke.

Det var alt for denne søndag. - det er desværre ikke meget scrap jeg får lavet - men jeg håber da jeg får scrappet lidt mere, nu det er så mørkt og råt udenfor.
God søndag til alle! :0)

søndag den 11. oktober 2009

... mere jul...

Ja, jeg ved ikke hvad det er med mig og jul lige nu. Synes jeg er lidt tidlig på den i år - men jeg GLÆDER mig bare så meget til december!!
Har været på (mere) shopping hos Pia i Love2Scrap og fandt nogle skønne jule-dimsedutter:


I mit forrige blog-indlæg fortalte jeg jo om det jule album kit jeg købte af Marolle. Her er så lidt jeg kan supplere de sider med efterhånden som de bliver lavet. Det bliver sjovt!! :-)

Jeg har intet scrappet. Det har været lidt (læs: MEGET) vildt arbejdsmæssigt, men nu har jeg efterårsferie i en hel uge. Det er skønt! Tirsdag til torsdag tager vi i sommerhus med min side af familien. Bare væk ... ud og hygge ... spise god mad, drikke god vin ... gode ture på stranden, samvær med ungerne og resten af familien. DEJLIGT!

God uge 42 til jer alle.

mandag den 5. oktober 2009

2 layouts samt nyt jule album kit

Hej hej,
Endelig får jeg blogget lidt igen.
Tiden går altså så hurtigt med 2 x børnefødselsdag i september, køkkenbyggeriet, som næsten er overstået nu!! samt jobbet.

Her er så det layout, som jeg lavede til 1-2-3-scrap udfordringen, hvor man skulle bruge tal:

Igen billeder fra Rüdesheim i sommerferien. De viser min skønne bror, som er i gang med øl nr. 1, 2, 3, 4, 5 .... eller der omkring i Drosselgasse, som er en gade FYLDT med små listige beværtninger og levende musik. Uglerne valgte jeg at sætte på, for på det lille billede af min bror, har han bare MEGA store "ugle-øjne". :-)
Baggrundsarket er Daisy Bucket Designs. Tallene er Thickers. Blomsterne er Karen Marie klip (modtaget i scrap-julekalenderen sidste år fra Kimic!).

Bare lige en detalje...

Næste layout er også fra Rüdesheim. Dagen efter vores vilde tur i Drosselgasse, var det tid til afslapning, så vi tog svævebanen op til det store, smukke monument som hedder Niederwald Monumentet. (laver et layout med billeder af det senere).
Der var såååå stillle der oppe i luften, og vi nød bare den tur hele vejen op.

Baggrundsarket er Basic Grey "Lemonade" serien. Arket med de grønne prikker er Pink Paislee.
Nodearket er gammelt, noget af det første jeg købte, og er fra Sandylion. Jounalingkortet er October Afternoon.
Jeg har brugt et par billetter fra selve svævebanen, og da de indeholder gult, så valgte jeg at bruge 2 store gule Primablomster i modsattte hjørne. Jeg har også brugt et par lyserøde plastikblomster fra MM og en velourblomst fra Maya Road.

Og så har jeg netop købt dette her:

Billedet er lånt fra Scrapsisters.

Dette er Marolle's FEDE jule kit til et mini-julealbum. Jeg glæder mig så meget til at lege med det. Jeg har lagt siderne sammen, som jeg tror jeg vil have dem - og så vil jeg kopiere Maries gode ide med, at bruge 1 side til hver dag i december. Kig på Marie/Marolles blog - og se hvad hun har gjort.
Det er fiiiiine sager der følger med dette lille kit. :-) ... som i øvrigt er købt i Scrapsisters shop.


Rigtig god mandag til jer alle. Jeg NYDER min mandag, da jeg har fri pga. weekendarbejde.