lørdag den 29. august 2009

OLW - Beauty! .... 3 Paris LOs

Jeg har fået scrappet 3 layouts her de sidste par dage. Helt vildt for mig at scrappe så meget på så kort tid. Men ideerne og lysten har været der, så det er jo skønt.

Første layout er lavet til One Little Word udfordringsbloggen. Denne gang er ordet "BEAUTY", som jeg har omformuleret til Beautiful. Billederne viser mig i Paris (mandens og min dejlige forlængede weekend i denne skønne by i maj måned).
En lidt ny måde at scrappe på for mig - men sjovt var det. Og for første gang prøvede jeg at bruge Glimmermist på baggrundsarket. Elsker effekten det giver.
My layout for the One Little Word challenge, where the word this time is "BEAUTY". I chose to use the word beautiful .. as in A Beautiful Day. The pic. shows me in Paris (May 2009).

Næste layout viser nogle billeder fra vores sejltur på Seinen. Vi tog båden fra Eiffeltårnet og ud til Notre Dame. En skøn tur, hvor vi så en masse smukke bygninger - og ikke mindst de mange smukke broer man sejler under. Vi var overbeviste om, at vi her havde fotograferet Pont Neuf ... men ak, vi blev klogere. Jeg googlede mig frem til, at denne bro hedder Pont Alexandra III. Ak ja, de tossede turister. Men smuk er den da - og jeg er glad for disse billeder :-)

Det er så L jeg har sløret. Endelig fik jeg brugt mit meget gamle BG ark fra Aged & Confused serien - tror det er noget af det første BG jeg købte.
Jeg har brugt div. Primablomster, bogstaverne er også fra BG, de små engelske ord er klippet ud af et ark og der er brugt lidt bling i midten af blomsterne samt noget bånd.

Sidst, men ikke mindst, et layout om et springvand. Aner desværre ikke hvad det hedder. Det var et vi bare tilfældigt "fandt" på vores vej igennem Paris' gader. Rundt om dette smukke springvand var der siddepladser og en masse liv. Folk spiste deres froskost, drak en kop kaffe, sodavand eller øl. Her sad man bare og NØD det. En dejlig oplevelse!

Det ser noget skævt ud, hele layoutet, men det er det altså ikke IRL.
Baggrundsarket er fra Iron Orchid Designs - en serie fra Prima Marketing. Ellers er der brugt diverse pynteting, som jeg synes passede til.

Denne sommerfugl er så fin, synes jeg. Jeg har flere i andre farver. Troede først jeg havde lavet et fejlkøb, men synes efterhånden godt jeg kan bruge dem alligevel. Det er Prima pebbles. Så er der brugt lidt grøn bling, fine rose-blomster samt knapper.

Det var alt for i dag. Jeg har vildt meget lyst til at scrappe videre, så det gør jeg lige.
God weekend til jer allesammen!

torsdag den 20. august 2009

2 x 60 år (kort)

Ja, jeg må hellere til at indrømme det.
Jeg er ved at være ret glad for at lave kort.
Jeg troede ALDRIG jeg skulle få de ord over mine læber, men jeg synes altså efterhånden det er herligt.
På lørdag skal vi til min moster og onkels 60 års fødselsdage, slået sammen til en stor fest. Glæder mig. Hele min mors side af familien kommer - og der er MANGE fætre og kusiner - bliver dejligt at se dem igen. :-)

Her er kortet til dem:
Jeg har brugt blå og hvid karton. Det lyserøde "noprede" ark er en rest. Stemplet har jeg modtaget som gave. De sorte blomster er klippet ud fra et Cloud9 Design mønsterark. Lyserød blomst er fra Prima "swaney collection" og noget bånd købt i Brugsen.

Her er et kig ind i kortet, hvor teksten skal stå. Igen en Prima blomst og journaling tag'en er fra Bo Bunny.

Til sidst et kig på kortet oppefra.

Fortsat rigtig god varm dag til jer alle. :-)

mandag den 17. august 2009

ALBTM layout samt GIVE-AWAY

Jeg har fået lavet et K U L Ø R T layout til ALBTM udfordring #4.
Det var sjovt at sidde med alle disse farver og dette skønne billede af min familie (fra Rüdesheim i år). De allerfleste materialer jeg har brugt til dette LO er fra august månedspakken fra The Nook
- og denne gang var det meste fra October Afternoon. Elsker det mærke. :-)

Jeg har sløret alle ansigter undtaget mit eget.
Som sagt er arkene fra October Afternoon "Road Map" serien. Knapper, pil, bogstaver, stjerne, rund cirkel "fun times", pyntebord og skyen er altsammen også fra august kittet.
Journalingkortet er også fra mine månedspakker (en jeg modtog sidste sommer) og den lille fugl på skyen er en rubon.

Jeg brugte min hvide gelroller til prikkerne på bogstaverne.

ALBTM har netop lagt en super skøn GIVE-AWAY på deres blog. Scrappesager, som kan bruges til vores nye sommerferiebilleder. Skøn gave!! Jeg vil i hvert fald gerne være med i lodtrækningen! :-)

Rigtig god mandag til jer allesammen.
Nu vil jeg scrappe og surfe lidt mere - skal på aftenvagt, så jeg har lidt timer endnu. :-)

torsdag den 13. august 2009

One Little Word: "PLAY"

Jeg har lavet et layout i dag til udfordringsbloggen One Little Word. Ordet i denne omgang er PLAY - og jeg valgte af bruge et par billeder af yngste søn, som altid leger (han er nu 9 år - fylder 10 i næste måned). Jeg håber han vil bevare sit åbne, glade, frie sind og bare lege derudaf længe endnu!

I've created this layout for the challenge over at One Little Word. This time the word is: PLAY!
The photos show youngest son, who's always playing, singing and always is so happy! I wish he will stay like this for a long time. :-) He's now 9 years old - turning 10 next month!

Baggrundsarket er Basic Grey Wisteria-serien.
Resteark: Sassafras Lass, October afternoon og Como Cricket.
Chipboard bogstaver "play" er K & Company.
Klistermærkebogstaver "always" er American Crafts.
Fuglen er af filt og er fra Jenni Bowlin.
Klistermærkestjerner: Chatterbox.
Bling it: Basic Grey.
Badge brad: Making Memories.

Her er et par detaler:



Jeg elsker disse farver! Og synes de passer godt til layoutet, da billederne er taget i foråret 2009 (i Nyhavn). :-)

Tak for besøget :-)
Nu vil jeg bage, støvsuge og så scrappe videre. (afspadserer i dag).

mandag den 10. august 2009

Endelig scrap!!

Jaaaa, jeg fik scrappet i dag. Dejligt! :-)
Det er godt nok længe siden, synes jeg.

Billederne er fra vores sommerferie i år (turen til Rüdesheim, Tyskland).
Dette fine tårn stod og bød velkommen på campingpladsen vi boede på.

Arkene er Caliope Collection "Kismet" fra Iron Orchid Design by Prima Marketing. Tror jeg købte dem hos Multiscrap en gang.
Forskellige blomster bygget op i lag samt knapper og pins inden i.
Billet fra Jenni Bowlin.
Journaling tag fra Bo Bunny.
Små crystal stickers.
Klistermærkebogstaver til titlen er Pink Paislee.

Det var det. Nu vil jeg scrappe videre!! Yiiiihaaaaaa! :-)
Rigtig god mandag til jer alle.

søndag den 9. august 2009

Tillykke Mor! (inkl. kort)

"I dag er det min moaaars fødselsdag ... Hurra, Hurra, Hurraaaaaa!!"

På denne dejlige solskins-søndag (i hvert fald her på Sjælland, hvor jeg bor) har min søde mor fødselsdag. Vi kører hjem til mine forældre kl. 15 og skal så fejre hende med flag, sang og gaver.
I dagens anledning har jeg kastet mig ud i et hjemmelavet kort! (GISP!! - det er ikke ofte det sker). Jeg er en nød til at lave kort, synes det er så svært.
Men ... jeg blev egentligt ganske godt tilfreds med dette kort til dagens fødselar:

Her er forsiden. MM blomster med knapper og floss i midten. Bling-swirl fra Prima (say it in pearls), hjertepin fra Nordhjem og den anden pin fra en af mine månedspakker. Derudover er der brugt restepapir og et stykke grønt blondebånd.

Forsiden af kortet igen med et lille kig oppe fra.

Og til sidst inde i kortet. Meget enkelt pyntet med hvidt restepapir til teksten og to MM blomster med knapper og floss, ligesom på forsiden.


Og så er det jeg ikke helt forstår, hvordan hulen jeg kan "mangle" en knap!???
Da jeg lavede min mors kort ledte jeg efter den helt rigtige blå farve og størrelse, men fandt den ikke .... og det er altså ikke fordi jeg mangler knapper!! Øhhh....!???

Ja, jeg endte op med at bruge grønlige knapper, da den blå ikke var der.
Skørt! :-)

I morgen, mandag, er min sidste fridag i denne omgang, så er det igang igen.
Jeg HÅBER at få scrappet lidt i morgen, når jeg har huset for mig selv.
God dag til jer alle.

torsdag den 6. august 2009

Og det var så Sønderjylland :-)

Hjemme igen fra endnu en lille ferie.
Denne gang gik turen til Sønderjylland (Kollund og omegn).
Sikke en dejlig uge vi har haft (på trods af jeg fik en omgang Roskilde-syge!) ØV!! Vejret viste sig fra mange sider, men vi nød det altså - fik oplevet en masse og fik handlet billigt ind i Tyskland.
Vi boede på en lækker campingplads, fik god mad og mange gode oplevelser:
Vi så Gråsten Slot, spiste frokost på "den gamle kro" i Gråsten .. som at træde ind i en Morten Korch film!! .., var på Danfoss Universe, Dybbøl Mølle blev udforsket og området deromkring, vi gik langs Gendarmstien heeeeelt ind til Flensburg, Tyskland. Fik af vide, at der kun var 5 km fra campingpladsen ... vi blev klogere - og efter en gåtur til Flensburg og tilbage igen, fandt vi ud af, at vi havde gået 20!!! km. Vildt!! Jeg havde super ondt i benene et par dage efter! he he. Ungerne klarede den lange gåtur til UG, kryds og slange. Vi brugte hele næste dag ved poolen på campingpladsen, så ungerne rigtigt kunne slå sig løs i det våde element. Vi har spist på super fin (LÆS: DYR!!!) restaurant .... meeeeeen det var altså også virkelig lækkert.

Her er lidt billeder:

Ældste søn på en segway i Danfoss Universe.
Det synes de altså var rigtig, rigtig sjovt at prøve!
Og de var GODE til det.

Gråsten Slot set fra bagsiden.
Kongefamilien boede der desværre da vi var forbi, så der var lukket for offentligheden. Men dette billede er da også lidt fint! :-)


Kanonerne på Dybbøl Skanse.
Vild Danmarkshistorie der hører til dette område. Meget interessant.
Vi var også inde i Dybbøl Mølle, har ingen billeder af den, da den var pakket ind i plastik (renovation). Jeg elskede at gå at læse AL den hi
storie der ligger her.

Skriften på en af kanonerne.

Og til slut et billede fra Flensburg.
Dette kirketårn kunne vi se laaaaangt væk - faktisk helt ude fra Gendarmstiens start på Danmark-siden ... og så var det bare fremad ... march!! :-)


Skøn ferie! Og så er det snart hverdag igen.
Fra på tirsdag er jeg tilbage i jobbet. L og ungerne starter på mandag.
God dag til jer alle :-)